×

Yritys

Netitys on vuonna 2012 perustettu ohjelmistoalan asiantuntijatalo. Tuotamme räätälöityjä ohjelmistoja ja ohjelmistoratkaisuja, joihin tarjoamme pilvipalveluiden huippuosaamisen.

Netitys on vuonna 2012 perustettu ohjelmistoalan asiantuntijatalo. Tuotamme räätälöityjä ohjelmistoja ja ohjelmistoratkaisuja, joihin tarjoamme pilvipalveluiden huippuosaamisen. Suunnittelun ja toteutuksen lähtökohta on asiakkaan tarpeissa ja asiat viedään maaliin yhteistyössä tämän kanssa.

Meiltä saat myös rautaisen ammattitaitoisia ja luotettavia ohjelmistoalan osaajia IT-konsulteiksi omiin projekteihisi. Lue lisää tarjonnastamme palvelut-sivuilta.

Omia osaajiamme täydentävät tarvittaessa huolella valitut yhteistyökumppanimme, joiden kanssa tarjoamme muun muassa kokonaisvaltaisia nettisivu- ja verkkokaupparatkaisuja.

Meillä tekevät töitä alan parhaat asiantuntijat. Reilu henkilöstöpolitiikkamme varmistaa sen, että käytössäsi ovat aina luotettavat ja joustavat huipputekijät.

Jari Udd
Jari Udd
Vice President, Business Development
jari.udd@netitys.fi
+358 40 218‬‬‬ 9200‬‬‬
Jani Pitkänen
Jani Pitkänen
CEO
jani.pitkanen@netitys.fi
+358 50 555 5104

Yhteistyökumppaneitamme

Ritvanen Partners
Maene

Ura Netityksessä

Oletko asenteella ja ammattitaidolla varustettu IT-asiantuntija tai ohjelmisto-osaaja, joka haluat mukaan tiimiimme ja konsultiksi asiakkaidemme projekteihin? Meillä on asiakkaita ympäri pääkaupunkiseutua. Konsulttina voit itse vaikuttaa siihen, millaisessa yrityksessä työskentelet ja missä työpaikkasi sijaitsee. Netityksessä olet mukana luomassa uutta.

Tule mukaan asiantuntijayrityksen kasvavaan tiimiin ja lähetä avoin hakemus osoitteeseen netitys@netitys.fi. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!