×

Asiakkaat

Netitys on vuonna 2012 perustettu ohjelmistoalan asiantuntijatalo. Tuotamme räätälöityjä ohjelmistoja ja ohjelmistoratkaisuja, joihin tarjoamme pilvipalveluiden huippuosaamisen.

Hierontakoulu Atlas – Moodle

Hierontakoulu Atlas haluaa tarjota Suomen laadukkainta hieronnan koulutusta ja nostaa suomalaisen hierontakoulutuksen standardit täysin uudelle tasolle. Toteutimme Atlakselle Moodle-verkko-oppimisympäristön, joka on räätälöity yhdessä koulun kanssa sen opetustarpeiden mukaiseksi. Moodle-käyttöliittymän ulkoasu muokattiin teemaltaan Atlaksen verkkosivujen graafista ilmettä tukevaksi. Käyttöliittymä rakennettiin niin, että se on helppokäyttöinen ja tavoittaa eri käyttäjäryhmät. Uudistimme myös Atlaksen nettisivut yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Hierontakoulu Atlas käyttää tarjoamaamme Amazon AWS -virtuaalipalvelinratkaisua.

› https://hierontakoulu.fi/

Espoon Painovoima Oy – Odoo ERP

BNI-liikekumppanimme Espoon Painovoima Oy oli pitkään hakenut kustannustehokasta, monipuolisen ja ketterän painotalon tarpeisiin soveltuvaa tuotannonohjausratkaisua. Yritys tuo voimaa viestintään asiantuntemuksella, ripeillä toimituksilla sekä huolellisella että viimeistellyllä jäljellä. Toimittamamme Odoo ERP -toiminnanohjausohjelmisto ja Amazon AWS -virtuaalipalvelinratkaisumme tukevat saumattomasti Espoon Painovoiman liiketoimintoja, nettisivuja ja sähköpostipalveluita. Nyt Painovoima painaa entistä tehokkaammin.

› https://painovoima.fi/

Merino Finland Oy – nettisivut ja verkkokauppa

Merino Finland Oy myy verkkokaupassaan laadukkaita merinovillatuotteita, joiden taustalla on tuotannon ehdoton läpinäkyvyys ja ekologisuus. Uudistimme yrityksen koko verkkosivu- ja verkkokauppatoteutuksen yhteistyökumppanimme Aleksi Manninen Designin kanssa. Samalla Merino Finlandin nettisivut, verkkokauppa sekä sähköpostipalvelut siirrettiin tarjoamaamme Amazon AWS -virtuaalipalvelinpalveluun.

› https://merinofin.fi/

Ohjelmistokonsulttipalvelut

Netityksen monipuolinen ja asiantunteva ohjelmisto-osaajien tiimi konsultoi jatkuvasti asiakasyrityksiämme niiden omissa ohjelmistoprojekteissa. Asiantuntijamme toimivat asiakkaan projektinjohdon alla erilaisissa työtehtävissä, jotka liittyvät esimerkiksi Linux-, C/C++ – ja Qt-ohjelmistosuunnitteluun.