×

Reaaliaikaista räätälöityä laatua

Netitys on 2012 perustettu ohjelmistoalan asiantuntijatalo. Tuotamme räätälöityjä ohjelmistoja ja ohjelmistoratkaisuja, jotka suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa tämän tarpeista lähtien. Meiltä saat myös rautaisen ammattitaitoisia ja luotettavia ohjelmistoalan osaajia IT-konsulteiksi omiin projekteihisi.

Ohjelmistokehitys

Hoidamme ohjelmistonkehitysprojektisi johtamisesta aina valmiiden sovellusten toteutukseen ja testaukseen. Yhdistämme tarvittaessa toteutuksen sopiviin pilvipalvelinratkaisuihin. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa laadukkaat ja yrityksesi markkinointia tukevat nettisivu- ja verkkokaupparatkaisut, joihin tarjoamme Amazon AWS -pilvipalvelujen virtuaalipalvelinratkaisuja.

Ohjelmistoratkaisut Odoo ERP ja Moodle

Odoo ERP on yrityksen liiketoimintoja tehokkaasti tukeva tuotannonohjausjärjestelmä, josta räätälöimme joustavan ratkaisun niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin. Moodle on avoimeen lähdekoodiin perustuva verkko-oppimisympäristö, jonka toiminnallisuutta muokkaamme oppilaitosten tarpeisiin monipuolisilla liitännäisohjelmilla. Sekä Odoon että Moodlen käyttöön tarjoamme Amazon AWS -pilvipalveluratkaisun.

IT-konsultointi

Netityksen monipuolinen ja pätevä ohjelmisto-osaajien tiimi on asiakkaidemme käytössä myös näiden omissa ohjelmistoprojekteissa. Konsulteillamme on valmius työskennellä eri tehtävissä osana asiakkaan projektitiimiä niin, että projektit viedään tehokkaasti ja tuloksellisesti maaliin.

Lähetä sähköpostia

Lähetä viesti lomakkeella